Buitengesloten van vriendengroep

Na veel twijfelen om iets te zeggen, besluit ik het via deze weg te doen..

Zo’n 2 jaar geleden raakte ik individueel bevriend met een paar mensen. Het bleek dat zij met meerdere een groepsapp hadden, met wie zij in de weekenden ook afspraken. Ik heb heel hard mijn best gedaan om leuk gevonden te worden.. ik ben een echte regeltante, dit vindt ik heerlijk om te doen &iedereen gaat er altijd vanuit dat ik het doe.. want soms wacht ik wel eens af, of iemand anders niet eens wat wilt doen.. maar dan gebeurd er niks. Goed: ik regel dus alle verjaardags cadeaus van de mensen uit deze groep. Oud en nieuw feest 2x geregeld, grote feestjes met alles erop en eraan. Tot afgelopen kerst ..

De ‘groep’ ging een kerstdiner met elkaar doen en na vele berichtjes heen en weer over mijn vraag of ik ook mocht komen is er besloten dat ze het allemaal harstikke gezellig vonden en ik van harte welkom was. Daarnaast wordt ik elk weekend gevraagd om wat te drinken, spreek ik ook individueel (met) mensen. Nu zijn ze op het punt gekomen op vakantie te gaan. Ze hebben een huisje geboekt met z’n alle en ik ben daar via,via achter gekomen want er is niks tegen mij gezegd of aan mij gevraagd. Ik zit ook nog steeds niet in de groeps app die zij met elkaar hebben. Ik weet niet hoe ik mij hierover moet voelen.

Ik regel al 2 jaar lang alles voor deze groep, ben op elk feestje en wordt elk weekend gevraagd om te komen. Ik neem altijd iedereen mee en rijd iedereen en alles heen en weer. Mijn beste vriendin en beste vriend zitten ook in deze groep. Maar niemand heeft wat aan mij gevraagd... ik voel me zo in de steek gelaten en onbelangrijk. Ik voel me onbegrepen en alleen.. ik heb een hele lieve vriend, maar dit zijn mijn vrienden... of zijn dit wel mijn vrienden? Daarnaast krijg ik ook een filmpje op snapschat met de tekst ‘vakantie besprekingen’ ... ik kan hier zo hard om huilen, dit doet zo verschrikkelijk veel pijn... wie ben ik?

Ik weet niet of ik er wat van moet zeggen. De vriendschappen moet verbreken. Deze vakantie moet negeren en doen alsof ik gek ben ... ik weet het gewoon niet


Uw reactie

Alle velden zijn verplicht, alleen uw voornaam wordt getoond.

Uw voornaam:
Uw achternaam:
Uw e-mailadres:
Uw reactie: