Gevoelens

Hi,

Ik zet hier mijn verhaal op omdat ik niet weer met wie ik het anders zou moeten delen. Wel zit het mij dusdanig dwars dat ik het kwijt moet.

Ik heb 2.5 jaar een relatie met een hele lieve meid. Iemand waar ik zeker toekomst in zie en ze geeft mij een veilig en geborgen gevoel.

Toch speelt er iets op dit moment wat ik niet in de hand heb. Ik heb sinds een aantal maanden een nieuwe baan. Erg leuk natuurlijk! Maar ik kan het dus wel erg goed vinden met een collega. Ik ben haar leidinggevende maar ik kan maar moeilijk verbergen dat ik gevoelens voor haar begin te krijgen. Ze is namelijk een beetje het type “mooiste meisje van de klas” een vrolijke en knappe verschijning waar veel mensen wel een keer extra voor omkijken.

Het lastige is dat ik haar geregeld zie op het werk. Ze werkt momenteel veel bij ons en het klikt heel goed. Ik begin gelijk te lachen en te blozen als ik haar zie. Ik probeer het niemand te laten merken maar dat is wel verdomd lastig.

Ik wil het niet, maar toch weer wel want ik zoek het contact maar al te graag op.

Wat ik niet wil is mijn relatie op het spel zetten maar ik betrap mezelf er elke keer op dat ik aan haar denk. Ik begin automatisch te lachen als ik aan haar denk en krijg ik een warm en gek gevoel van binnen.

Het is verslavend maar het is niet goed.

Toch wil ik meer maar ook weer niet want ik heb nu zoiets moois met mijn vriendin dat ik daar niks voor op het spel wil zetten.

Zoooooo moeilijk dit. Iemand tips?


Uw reactie

Alle velden zijn verplicht, alleen uw voornaam wordt getoond.

Uw voornaam:
Uw achternaam:
Uw e-mailadres:
Uw reactie: