Is het mijn fout?

Ik vraag me zelf altijd af wat heb ik nou verkeerd gedaan, dat ik dit mee moet maken?

Licht het nou aan mij dat het altijd verkeerd af loopt, of is het een te recht straf?

Loopt het altijd tegen of komt het omdat ik mij niet kan aan passen aan dit maatschappij?

Ik laat het antwoord.

Vier November 1995 was een Palestijnse in Bagdad met longziekte geboren. Ze moeder huilde van de blijdschap, en hij huilde omdat die niet kond ademen. Ineens stop dat kind met huilen en kon niet meer ademen, het heeft ongeveer vijf jaar geduurd tot die als normaal kinderen kond ademen. Het leven als Palestijnse kind in Iraq was niet echt prettig, ongeacht je rijke familie hebt. Je wordt eigenlijk overal gepest. 20/03/2003 is de jonge zeven jaar en vier manden oud.
De VS-troepen moeten binnen een uur 'gevechtsklaar' zijn
De Amerikaanse troepen in Koeweit hebben het bevel gekregen om aan het begin van de avond, om 17.30 uur Nederlandse tijd, 'gevechtsklaar' te zijn. Dit meldde het Britse persbureau Reuters. Een invasie van Irak met grondtroepen zou daarmee op handen zijn.
Internetredactie20 maart 2003, 17:07

Er is vijf ernstige dingen die hij niet kan vergeten. Het aanhouding dag van ze vader en zijn oudste broer, Het moord van de zoon van de slager, de aanslag bij de markt, en de aanslag op de internetzaal, Het zinken in midden in de zee. Dat zijn heel heftige belden die je mee neemt, de ziekte van Crohn op leeftijd van 19 dakloos op de leeftijd van 22


Uw reactie

Alle velden zijn verplicht, alleen uw voornaam wordt getoond.

Uw voornaam:
Uw achternaam:
Uw e-mailadres:
Uw reactie: