Little Girl

Hoi, ik deel altijd graag mijn verhaal. Niet met mensen die ik ken, maar met mensen die er geïnteresseerd in zijn. Anders lees je dit nu niet, toch? :)

Ik zal alvast beginnen met waar dit verhaal om gaat, namelijk: Paranormale activiteiten.

Ik heb hier al een paar jaar last van, het begon toen ik ongeveer 12 jaar was. Ik zag altijd een schim staan in mijn ooghoek, altijd precies op dezelfde plek in de keuken. Het was een meisje, ik denk een jaar of 6. Blote voetjes, een blauw jurkje en kort, zwart haar.

Dit was nog maar het begin, het is tot aan de dag van vandaag altijd zo gebleven. 2 weken geleden heb ik een moment gehad dat ik 's avonds mijn kamer in kwam en haar aan het einde van mijn bed zag staan. Ze keek me aan en fluisterde: "I know something that you don't know." Ik was ontzettend bang. Ik ben de badkamer in gerend en heb de deur op slot gedraaid. Een kwartier later ging ik terug mijn kamer in en ben in bed gaan liggen. Ik wordt sinds dit gebeurd is iedere nacht wakker om 3 uur en dan hoor ik haar zeggen: "Come, and find me." Ik zie haar nooit meer in de keuken, maar ik hoor haar iedere nacht.


Uw reactie

Alle velden zijn verplicht, alleen uw voornaam wordt getoond.

Uw voornaam:
Uw achternaam:
Uw e-mailadres:
Uw reactie: