Pester

Mijn zoon werd gepest en school kon of deed er weinig mee. Ik ben van nature vrij verlegen maar moest nu iets doen.
Ik nam contact op met de ouders van de pester voor een gesprek. Toen ik op de afspraak bij hen kwam was alleen de pester er. HIj moest t zelf oplossen vonden zń ouders.
Binnen bleek een gesprek vrijwel onmogelijk. Mn zoon werd uitgemaakt voor een pussy en ik was ook een pussy. Doorgaan had geen zin en ik stapte op. Alleen bleek de voordeur op slot. Ik dreigde de politie te bellen. Toen flipte hij en trok me aan mn haar naar binnen. Hij dwong me op mn knieen en ik moest mn excuses aanbieden voor het dreigen met de politie. Ik was zo bang geworden dat ik huilend alles deed wat ie vroeg. Daarna vond meneer dat t nog niet genoeg was. Ik moest een lesje leren. Hij wilde sex. Ik schrok me dood van zijn eis. In mijn wanhoop ging ik onderhandelen. Sex voor rust voor mijn zoon.
En daar ging hij mee akkoord. Daar was ik dan een vrouw van eind dertig die zich liet gebruiken door een 17 jarige. Het ging hem niet eens om de sex maar om zijn macht over mij. Thuis gekomen stond ik voor mn gevoel uren onder de douch maar t hielp niet bleef me vies voelen.
Mn zoon weet uiteraard van niks maar wordt nu wel met rust gelaten.

Reacties

Joyce op donderdag 11 juni 2020 Jeetje, hoever gaat de moederliefde. En wat goed dat je er op af stapte. Jammer dat het zo afliep.Zou je het volgende keer weer doen?


Uw reactie

Alle velden zijn verplicht, alleen uw voornaam wordt getoond.

Uw voornaam:
Uw achternaam:
Uw e-mailadres:
Uw reactie: