wie van de twee

meisje van 22 in de fleur van haar leven maar tog ongelukkig. Waarom ik weeral vraag ik mezelf af waarom moet ik weer zo iets doms doen.

Het begint alle maal ongeveer 7 jaar geleden toen ik mijn ex leerde kennen.ik was toen 15 jaar en smoor verliefd alles ging goed familie ontmoet alles wat je maar kan wensen.

Tog was dit het moment waarop alles zou verkeerd lopen.

Onze eerste kerst.

Daar stond hij dan de vriend van mijn schoonzus. We konden het direct vinden met elkaar super toch was precies of we kenden elkaar al jaaren. Alles ging goed die avond het was super gezellig en leuk kon niet beter gaan al zeg ik het zelf.

De jaren gaan voor bij het gaat steeds beter en beter ik en men toen malige vriend waren gelukig maar tog was er iets raar aan de hand een soort energie tussen mij en de toen malige vriend van men schoozus we kunnen het steeds beter en beter vinden gaan samen uit en ja het voelt zo raar.

Een tijd later gaan mijn schoonzus en haar vriend uit elkaar. Jammer maar ja spijtig voor de twee kindjes maar als het niet meer gaat ja wat moet je dan doen. Ik blijf contact hebben met hem hij heeft ondertussen al een nieuwe vriendin en kan er niet aan doen maar ik voel me zo boos en zo jaloers maar ja wat kan je er aan doen.

Een jaar later gaat laten we hem tim noemen gaat hij met zijn vriendin uit elkaar jeej wat voelt dit goed terug contact uiteindelijk spreken we af hadden we beter niet gedaan. Die spanning tussen s bleef hangen tussen ons na wat praten en doen toen gebeurde het de kus.
Maar waarom ik heb nog een lief ik ben nog samen met zijn ex schoonbroer. Maar ja wat gebeurt is is gebeurt. Zullen het maar gewoon verzwijgen het is zo fout maar tog voelt het zo goed. We blijven afspreken en ja van het een komt het ander ik voel me zo goed bij hem.
Maar ja hij twijfelt logish ook ik ben de vriendin van zijn ex schoonbroer.

Uiteindelijk kwam het uit mijn vriend kwam er achter alles loopt uit de hand ik en mijn vriend gaan uit elkaar en tim wilt niets meer met me te maken hebben want ja het is mijn schuld waarom moest ik het ook
Aan mijn beste vriendin vertellen of beter waarom moest zij het aan mijn ex vertellen nu ben ik alles kwijt mijn lief mij vrienden en ja tim ook natuurlijk.

Een tijd later

Samen met een vriendin om cafè en wie is daar ook tim het voelt zo raar heb hem al zo lang niet meer gehoord en gezien. Maar tog heel de avond zit hij mij in de gaten te houden en hij was niet de eenige die me had op ge merkt een van zijn beste vrienden merkt me ook op en de avond gaat verder met wat geflirt en ja tim praat niet meer met me dus ja gaan we maar verder. Van het een kwam het ander een relatie met jim begonnen. Terug contact met tim want ja het is ten slotten zijn beste vriend.

Nu twee jaar later

Ja wat moet ik zeggen de spanning tussen mij en tim bleven hangen we konden onze ogen niet van elkaar af houden en zijn we terug in contact gekomen hij heeft een vriendin en ik een vriend maar het gaat net goed ik en mijn vriend leven naast elkaar als broer en zus en niet als koppel seks hebben we niet.
Tim een zijn vriendin gaan ook niet goed hebben steeds ruzie zij is echt gek ze is al 10 keer vertrokken bij hem en komt steeds terug seks hebben zij ook niet.

Na veel sturen en terug praten kwam het er op een zatte avond uit bij tegen mij dat hij het niet meer wilt met haar dat hij mij wilt en hij me dood graag ziet maar dat het niet gaat omdat ja ik samen ben met zijn beste vriend.

Maar tog kunnen we het niet laten we spreken af achter de rug van mijn vriend en zijn vriendin. Ik weet het we zijn fout bezig maar het voelt zo goed ik zie hem graag en hij mij ook en ok ik ben 22 en hij 30 met twee kinderen maar ja je kiest niet op wie je verliefd wordt ik denk heel de tijd aan hem krijg hem niet uit mijn hoofd maar dit kan niet uit komen want dan zijn we weer alles kwijt en dat willen we niet

Maar ik zie hem zo graag en kan nieg van hem weg blijven als we bij elkaar zijn zijn we presies twee pubers we kunnen niet v1n elkaar blijven en stoppen met lachen we geniet echt als we bij elkaar zijn.

Reacties

Rosa op vrijdag 18 september 2020 groet aan alle kijkers online, ik ben hier om een ​​klein getuigenis te geven. Mijn naam is Melania Macron, ik ben 40 jaar oud uit Rotterdam, Nederland. Ik ben op 31-jarige leeftijd getrouwd. Ik heb maar één kind en ik leefde gelukkig. Na een jaar van mijn huwelijk werd het gedrag van mijn man zo vreemd en ik begrijp niet echt wat er aan de hand was, hij pakte het huis uit naar een andere vrouw Ik hou zo veel van hem dat ik er nooit van droom hem te verliezen, ik probeer mijn mogelijk het beste om ervoor te zorgen dat mijn man bij me terugkomt, maar het mocht allemaal niet baten, ik huil en huil hulpzoekend, ik besprak het met zijn familie maar ik kreeg geen antwoord. dus mijn beste vriendin Anna Johansson beloofde me te helpen . Ze vertelde me over een man die Drosagiede heette, ze vertelde me dat hij een heel geweldige man is en een echte man die kan worden vertrouwd en dat er niets is over liefdeskwesties dat hij niet kan oplossen en ze vertelde me hoe hij een ontelbaar aantal mensen heeft geholpen in het herstellen van hun relatie. Ik was echt overtuigd, ik nam snel contact op met zijn e-mailadres, doctorosagiede@gmail.com of zijn WhatsApp op +2349026414771 of Viber op +2349026414771.Ik leg hem al mijn probleem uit, hij vertelde me dat ik me geen zorgen moest maken dat al mijn problemen zouden zijn onmiddellijk opgelost. Hij vertelde me wat ik moest doen om mijn man terug te krijgen en dat deed ik, hij zei dat na drie dagen mijn man bij me terug zal komen en zal gaan bedelen, en het gebeurt echt zoals hij zei, ik was erg verrast, dit is zo geweldig. God zij de eer, onze relatie is nu erg hecht en we leven allebei weer gelukkig. Als u een soortgelijk probleem heeft, neem dan nu contact met hem op en laat uw probleem voor eens en voor altijd oplossen. Ik ben ook een levend getuigenis


Uw reactie

Alle velden zijn verplicht, alleen uw voornaam wordt getoond.

Uw voornaam:
Uw achternaam:
Uw e-mailadres:
Uw reactie: