Zwak voor een collega

Hi,

Ik ben een vrouw van 28, heb 2.5 jaar een relatie met een vrouw van 27 en heb sinds een paar maanden een nieuwe baan.

Allereerst wil ik vertellen hoe blij ik ben met mijn relatie. We zijn beide verschillend maar brengen wel het beste in elkaar naar boven. Ik kan mij geen beter persoon wensen om mee oud te worden. Toch staat mijn wereld een klein beetje op zijn kop.

Sinds een paar maanden heb ik een andere baan. Daar werkt een meisje waar ik het goed mee kan vinden. Ze is aantrekkelijk, lief, grappig en we kunnen veel met elkaar lachen. Als ik met haar aan het werk ben kan ik niet stoppen met glimlachen. Ik betrap mezelf er steeds op hoe vaak ik aan haar denk en hoe fijn ik het vind om haar om mij heen te hebben.

Zij is nog maar 21 en hartstikke hetero. Maar zij is een typisch gevalletje “mooiste meisje van de klas” een mooi meisje, een flirt en iedereen is gek van haar.

Ik ben er dus ook ingetrapt. Ze flirt bewust of onbewust met iedereen en geloof me, dat doet wat met je. Maar dat mijn hoofd er zo vol van zit had ik niet gedacht.

Als ik single was, dan wist ik het wel.. maar dat ben ik niet en ik wil mijn relatie daar ook zeker niet voor op het spel zetten. Want mijn relatie is alles en dit is slechts op dit moment een overweldigend gevoel en pure aantrekkingskracht en er zit geen toekomst in.

Maar jeetje, ik heb echt een groot zwak voor haar. Het liefst zoek ik het contact elke keer op maar ik weet dat dit niet verstandig is.

Wat een lastige situatie... ik zou er zo graag iets met dat gevoel willen doen maar mijn verstand zegt dat ik het niet moet doen.

Gevoel en verstand is zo’n strijd op dit moment.

Wat moet ik doen?


Uw reactie

Alle velden zijn verplicht, alleen uw voornaam wordt getoond.

Uw voornaam:
Uw achternaam:
Uw e-mailadres:
Uw reactie: