Zwanger van mijn ex narcistische relatie

Hallo allemaal
Ik hoop met mijn verhaal wat tips en steun te mógen ontvangen.
Ik heb 12 jaar in een moeilijke en pijnlijke relatie gezeten. Ben 2 jaar geleden verhuist en woonde ergens anders anoniem. Dacht dat ik een nieuw leven zou beginnen, maar na een jaar kwam ik hem op straat tegen in mijn geboortestad en vanaf toen begon alles weer opnieuw. Uiteindelijk door ellende die mijn familie te verduren kreeg daarna ben ik door eigen toedoen met hem in contact weer gekomen en zijn we in een lat relatie gestapt. Voor de mensen die de film 50 shades of grey kennen. Ik heb im een soortgelijke relatie gezeten waar er sprake was van sadomadochisme. Niet door middel van sm met bondage of zwepen,maar deze man genoot ervan als ik zijn slaaf was en door mij pijn te doen geestelijk en soms lichamelijk. Hij is een meester heb ik ook weleens horen vallen.
Ik ben zwanger geraakt momenteel en dit is voor hem het moment om dw relatie te beëindigen. Hij dwong mij voor een abortus maar dat wilde ik niet. Nu pas wil hij dus niets meer met mij en het kindje te maken hebben. Hij heeft me laten zitten.
Ik moest anderzijds ook zwanger worden om in te zien dat hij nooit van me hield als persoon, maar mij gebruikte voor zijn eigen plezier. En alleen op die momenten iets om me gaf.
Maar de pijn en verdriet die ik nu voel en waar ik nu doorheen ga is bijna niet vol te houden. Het is echt een hel.
Ik heb geen contacten hier waar ik woon en het maakt me extra lastig om hier alleen door geen te gaan.
Hoop dat iemand zich een beetje herkend EN komt met wat handige tips.

Reacties

Sanne op woensdag 4 september 2019 Hallo vrienden mijn naam is Hofstede Wiegman, ik kom uit Amsterdam, ik ben hier om het goede nieuws aan de behoeftigen te verspreiden. Ik was depressief toen mijn vrouw me verliet voor een andere man omdat mij werd gevraagd te stoppen met werken omdat ik kanker had en ik blut was. Ze nam mijn enige dochter weg, dus mijn enige optie was om te sterven, ik probeerde haar te bellen, maar ze negeerde me, ik stuurde haar sms-berichten en plotseling antwoordde ze en zei me dat ik haar niet meer moest bellen of sms'en, op een dag neem ik contact op met een vriend van mij op Facebook en ik legde hem alles uit en hij vertelde me ook dat hij dezelfde problemen eerder had en hij stelde me voor aan een spell caster genaamd Drigbinovia, hij stuurde me zijn persoonlijke e-mailcontacten doctorigbinovia93@gmail.com Ik nam contact met hem op en hij antwoordde ik heb me snel mijn problemen uitgelegd en hij vertelde me dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat hij dat voor zoveel mensen heb gedaan, ik ben een man die nooit in betovering geloofde, maar ik besloot het te proberen, hij verzekerde me 24 uur om de betovering uit te spreken en genas me ook van de kanker en zorgde voor een betere baan en plotseling stuurde hij me de medicijnen voor mijn ziekte, ik nam het slechts 2 dagen en ik was vrij, ik geloofde mijn ogen nooit de volgende dag, iemand klopte op mijn deur en ik was die dag niemand verwachtte, was het plotseling mijn vrouw die ze beu was tot tranen toe en ik kon het niet verdragen, smeekte ze mij en vroeg om mijn vergeving. Ik kreeg meteen een telefoontje van mijn bedrijf waar ik jaren heb gewerkt. Ik werd gepromoveerd als de manager van Qiagen comapny in Nederland, help me alsjeblieft Drigbinovia voor het herstel alles wat ik eerder heb verloren, alsjeblieft, ik zal iedereen die hulp nodig heeft, adviseren om contact op te nemen met Drigbinovia, je kunt hem ook bellen op zijn persoonlijke nummer +2348144480786 moge God zegene die de tijd nemen om deze getuigenis te lezen veel geluk


Uw reactie

Alle velden zijn verplicht, alleen uw voornaam wordt getoond.

Uw voornaam:
Uw achternaam:
Uw e-mailadres:
Uw reactie: